Що е то:
С дяволита муцунка
но не е маймунка.
С вирнато носленце
като на мишленце.
С бъбрива устичка,
хитро как лисичка.
С пухкави ръчички
прави все белички.
С две крачета тропа,
търси си пантофа.
Отговор:
Моето момиче
бяло кат кокиче.
© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados
Ето така искам да те усещам, Лили, усмихната и весела!
а не тъжна...