Не е нужно
За да си отхвърлен,
не е нужно да си грозно пате.
Може да си мислиш,
че си Нещо.
Може да си мислиш,
че господар си на живота
и че нямаш нужда от
Спасител.
Може да си мислиш...
Спри!
Докато не стане късно
и разбереш, че си отхвърлен.
© Явор Костов Todos los derechos reservados
Хубав стих !
Хареса ми !