Не губи надежда!
Виждаш ли смисъл в днешния ден
или пък в мрака студен?
Смисъл за теб нищо няма,
пак си в емоционална яма.
Текат бисерни сълзи
от кърваво червените очи.
Чудиш се за какво да живееш,
отдавна за нищо не копнееш.
Всеки божи ден страдаш
и в бездната пропадаш,
но надежда не губи,
а широко се усмихни.
Слънцето пак ще изгрее,
славеят песента си ще запее.
А ти мъничко почакай само,
близо до приятелското рамо.
© Стефка Георгиева Todos los derechos reservados