9 jun 2021, 23:32

Не искай да бъдеш някой друг 

  Poesía » Otra
396 0 1

Понякога съм във филм

на пропуснати желания.

Понякога съм във влака

на несбъднати мечтания.

 

Няма нищо специално 

да си тук подир небето.

Няма нищо специално

да вървиш навред полето.

 

Всичко е засегнато от вечността,

времето е спряло на мига.

 

Не си в идеалната среда, 

не си в сбъдната мечта.

Но си днешната, моментната, 

нечувана, невиждана съдба.

 

И дар си, щом си тук

не искай да бъдеш някой друг !

© Мирослава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??