Не искай от жена невъзможното.
Способна е да ти го даде.
Като любител на сложното,
ще те изненада поне.
Ще ти поднесе забраненото,
като нормално блюдò.
Ще забравиш за времето
и за какво ли е то.
Ще потънеш в желанията
твои - сбъднати щедро.
Няма как да узнаеш,
че всъщност са нейните.
© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados