Не искам да те виждам,
защото в мрежите си ме оплете.
Тебе завинаги да обичам,
ти безжалостно ме обрече.
Не искам да те чувам,
защото гласа ти ме плени
и без много да умувам
знам, че той ме промени.
© Александра Чикова Todos los derechos reservados
с обич, Александра.