10 may 2010, 0:40

Не искам... 

  Poesía » De amor
739 0 2

Не искам да изтрия спомена

в деня, в който погледнах към теб...

Вперила поглед в очите ти - си казах,

че с теб ще бъда някой ден!

 

И, да!... Оказах се права...

Покорих те! Покори ме и ти!...

За миг с теб потъвам в забрава,

че в този миг за мен си само ти.

 

Не искам да измивам целувките ти,

които още усещам по мен.

Желая да усещам дъха ти

всяка нощ и всеки ден.

 

Не искам да крия женствеността си;

Не искам да крия любовта си;

Не искам да крия очите си

и не искам да крия радостта си!

 

Искам на теб всичко да отдам!

И любовта, и нежността, и радостта!...

Защото за мен  си като ураган,

който внезапно над мен връхлетя!... 

 

© Люси Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Здравей, Благодаря за хубавите думи. Обичам да пиша стихове и доста имам, но не ми остава време да ги добавя. И затова карам бавно, но славно
  • Люси, радвам се, че те открих в "Откровения". Много истинско стихотворение,отражение на твоя живот.Харесах и ще продължа да те чета с интерес. Поздрави Д.П
Propuestas
: ??:??