НЕ ИСКАМ
Не искам
златните звезди
да се топят
от светлите лъчи
над хоризонта.
Не искам
огненото слънце
да заблести
във капките роса.
Не искам
с песен птиците
да предвещават
неотменимо
идващия ден.
Не искам
да си тръгваш
от съня ми!
Чуваш ли?
© Минаваща Todos los derechos reservados