Не искам да пускаш ръката ми,
Дори за миг да спре светът!
Не я пускай, моля те…
Погледни в очите ми - има сълза!
Не искам да пускаш ръката ми,
задръж я, докато открия свобода!
И спаси ме от страховете ми,
направи силна моята душа!
Не искам да пускаш ръката ми,
подкрепяй ме през утрешния ден!
Изтрий от лицето - сълзата ми,
покажи, че държиш на мен…
© Усмивка Todos los derechos reservados
ако ли не ...гледай напред.Хубав стих.
С обич за теб, Усмихнато момиче.