Не искам да съм силна аз,
не искам и не мога,
природата ме е дарила
да упоявам сладко със любов красива!!!
С сърце, с любов изпълнено,
да бъда крехка аз
и мъж, голям и влюбен,
до мене да седи в тоз час!!!
Природата ни е създала
да бъдеме във връзка вечна,
да няма никога раздяла,
а любов и чувства най-човечни!!!
Не искам да съм силна аз,
не искам и не мога,
за тебе си копнея в този час,
на рамо мъжко аз да се облегна!!!
© Вили Todos los derechos reservados
Хубаво е да можем да се облегнем, та дори и за да дадем упора!
Поздрав!