2 nov 2014, 17:24

Не искам и не мога 

  Poesía » Otra
528 0 0

Наречи го егоизъм,

но не мога да приема.

Второ място в сърцето ти

не искам да заема.

Обичам те, но втора

няма да се примиря да бъда.

Познавам се и знам,

че ако кажа "ще се справя",

ще си е просто заблуда. 

Прости ми, няма да се справя.

Тежко ми е дори при мисълта за това.

Не мога просто, извинявай.

Не мога да вляза в тази роля.

Не съм готова за това.

Бъди щастлив, но без мене.

Имаш свой живот, а аз 

не искам да съм вечно втората в него.

Не мога да приема, разбери това.

Не желая да съм втора, искам да съм първа 

в сърцето ти и в любовта. 

© Мария Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??