8 feb 2007, 16:56

Не искам нищо да ми обещаваш... 

  Poesía
754 0 7
Не искам нищо да ми обещаваш,
"Обичам те" не казвай, замълчи.
Не искам в многото обещания
да давим чувствата в лъжи.
Не казвай, колко ме желаеш,
без думи по-малко ще ни заболи.
Заринати са ъглите на мислите,
със тихите копнежи и сълзи.
Без думи ме обичай... тихо.
В бездумието няма неискрености.
Да се обичаме, като за последно,
със стенанията във душите ни.
Не искам нищо да ми обещаваш.
Във думите не може да ни отболи,
и в онемелите въпроси на очите ни,
да удавим в ласки обещанията.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??