Събуди ме, не искам в сънищата да живея
и да се лутам по пътищата в самота,
пак искам да съм буден, с тебе да запея
и двама влюбени да тръгнем по брега.
Пътя си ще търся в тази тъмнина,
ще ме води гласът на твоето сърце
и ако трябва дори ще обиколя света,
за да бъдем отново под едно небе.
Затова ме събуди, когато те намеря,
с радост и надежда да отворя пак очи,
на теб изгубеното си сърце да доверя
и сънищата ми с любов ги заличи.
16.09.16
© Аластор Todos los derechos reservados