Не кръст, подарък е споделеният пламък.
Да можеш да се усмихнеш. Да трепнеш. Да стоплиш.
Да чуеш, че усмивката ти стопля.
Не огън, живец е съзвучието на мисли.
Да можеш да прегърнеш. Да затаиш дъх. Да притихнеш.
Не борба, смирение е бягащото време.
Да можеш да вярваш. Да обичаш. Да сияеш.
© Димитър Владимиров Todos los derechos reservados