Да не лъжа...
Ха...
И как да стане
Моля?
Значи така, а...
Лъжи себе си,
но Нас не лъжи...
Така ли?
И защо?
Или не лъжеш, или лъжеш...
Не е ли така?
Така е...
ТАКА Е!!!
Не,
Себе си ще лъжеш,
но другите НЕ!!!
Защо?
Защо ли...
Защото другите са по-важни от теб
Това е законът!
© Еди Кой си Todos los derechos reservados