Срам ли? Не, не ме е срам
дори да хвърлят камъни по мене
тежи душата само грам
и всеки има отредено време...
Страх ли? Не, не ме е страх
дори да скоча в пропаст непозната
полет на орел не знае крах
страха е по човеците и на Земята...
Грях ли? Не, не ме е грях
дори и грешниците са кръщавани с име
ангелите също стават прах
люде праведни ù трябват на Земята...
Анелия Дойчева
© Анелия Дойчева Todos los derechos reservados