„Не е страшно да си сам -
страшно е да си самотен!”
П.И
Не ме е страх, че ще си тръгнеш,
че ще тръшнеш вратата пред мен.
Страх ме е, че тръгнеш ли си, може да не се обърнеш.
И може да не дойдеш в утрешния ден...
Не ме страх, че няма да те има,
че няма да ме чакаш вечер у дома.
Страхувам се да не привикна,
че трябва да живея в самота...
© Лорита Todos los derechos reservados