Не ме гадай по пръстите на черните клавиши,
аз лава съм, изтичам в песента.
Не ме гадай по нотите на красивите шевици,
които аз създавам със силата на любовта.
Не ме гадай по нежния и звънък глас,
музиката се стича от сърцето и душата.
Не ме гадай каква съм в този час,
създадена съм от Бога и земята.
Не ме гадай по мелодията непозната,
показваща смисъла на любовта.
Гадай ме по тялото и красотата,
гадай ме, за да ме намериш след това!
© Брияна Todos los derechos reservados