13 feb 2011, 20:59

Не ме гледай с погледа от вчера... 

  Poesía » De amor
643 0 3

Не искам да ме гледаш с погледа от вчера -

отдавна твоите очи не се потапят в моите…

Отдавна и сърцето ти си промени размера

и внесе в моя ден на трон неволите…

 

Не искам да подаваш своята ръка, за да я хвана -

веднъж ме пусна - ти си клон несигурен…

Днес искаш да изкупиш всяка моя рана,

но огъня не можеш да разпалиш с угарки…

 

Не искам твоята престорена надежда

да храни смачканото ми доверие…

Недей се връща - всичко се нарежда

(за теб и твоята колекция „Употребените”!)

© Симона Гълъбова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??