не ме мрази,
задето те обичам.
сама се мразя
себе си.
докрай
за тая слабост.
(вярвай, непривична)
женска слабост.
цяла се
раздай.
не ме мрази,
задето те поисках.
задето скрих те
в сърцето
като блян.
само тебе,
никой друг не искам.
така човек
остава
вечно сам.
не ме мрази,
когато те забравя.
надеждите
са смъртни.
смъртна съм и аз.
убивам себе си.
(за кой ли път го правя)
над тая слабост
имам пълна
власт.
(цената, дето плащам
е жестока –
себе си. и всеки нежен блян.
така се случва сякаш
в живота –
убиваш себе си, за да не бъдеш сам.)
© Или Дадарова Todos los derechos reservados