17.09.2008
Не ме наричай свята и безгрешна,
че с много други преди теб греших.
Но може ли сърце човешко
на всеки земен грях да устои?
Не ме наричай нежна и красива,
че болки състарили са лицето
и преживяла много, много зими,
запазих красотата само в сърцето!
Не ме наричай хрисима и нежна,
че бурята в мене още се вълнува!
От страсти е душата ми безбрежна
и иска още нощи лудо да палува!
Не ме наричай бяла самодива,
че в мен и дяволът понякога се крие!
Такава на света съм се родила,
грешна, обичаща, страстна и дива!
© Erato Eratova Todos los derechos reservados