Не ме обичай с хиляди въпроси,
със съмнения във мен недей да вярваш.
Не ти трябват моите отговори прости,
за да те изпълват пак отново с вяра.
Не ме обичай с разума, където
се премисля всяка думичка изречена,
а се вслушай просто във сърцето,
което шепне тихо: "... съм обречено..."
Не ме обичай с някакво очакване
да съм поредната лъжовна вечност.
Щастливи са моментите нечакани,
които те изпълват с много нежност.
© Паула Петрова Todos los derechos reservados