Не ме питай
защо съм заковала
отрязаните си Ръце
на Твоята Врата. ..
и защо всеки ден
бъркам в Себе си
и търся ❤️
Отдавна знам, че
не живее Там.. .
Но ако все пак го намериш
.. . докато спиш .. .
под своята възглавница,
кажи Му, че ме няма.
© ЖаЖда Todos los derechos reservados
Прегръщат скучно празните джобове
И свиват Пръсти, за да не заплачат. ..