Отново не се получава,
кой е виновен за това?
Нещо пак се разминава
и помръква радостта.
С мъжете вечна разпра,
трябва ли да се виня.
Защо затварят ми сърцето
и налагат правила.
Не се получава…
може да имам и вина.
Но защо на мен се гледа
само като на жена…
© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados
че липсва му едно ребро,
и вместо него,
там пред сърцето свое,
жената трябва да постави,
за да го пази тя с любов
и във добро, и в зло.