23 sept 2008, 13:39

Не ме сравнявай 

  Poesía » De amor
808 0 4
Не ме сравнявай

Не сравнявай с други моите очи,
защото те за тебе греят,
те ще са онези светлини,
които с обич пътят ти ще застелят...

Не сравнявай с други моето лице
на което твоето име стои...
Не обърквай с други моите ръце,
които те милват с нежни искри...

Не сравнявай с други моите коси,
родени само ти да ги погалиш,
направени от слънчеви лъчи,
които тебе ще запалят...

Не сравнявай с други моите устни,
които само теб с любов целуват
и с целувки нежни, медени и вкусни
те с трепет те лекуват...

Сърцето ми с други не сравнявай,
защото друг така не може да обича,
само моето е толкова голямо
и завинаги на тебе се обрича...

Обичам те, не се съмнявай,
как искам за теб да съм неповторима...
С друга никога не ме сравнявай -
единствена съм и неотразима!


22.07.2007

© Радослава Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Маги, наистина тежко му! хаха

    Това е едно от най-специалните ми стихотворения!

    Всяка жена е уникална, всяка е красива и различна, никой няма право да подценява тези нейни качества сравнявайки я с друга!
    Да, такива сме - единствени и неповторими, неотразими!
  • Браво.Много ми хареса
  • Невероятно е!Поздрав!
  • единствена си и неотразима...тежко му който не го е разбрал...
    много хубаво...
Propuestas
: ??:??