За любовта този свят е пълен с лов,
постоянно доброволни жертви нови;
обичай, когато намериш нова любов
и гордо напред, с непорочни основи...
А когато в миналото мен оставиш,
припомняй си, да не ме забравиш...
© Никица Христов Todos los derechos reservados