Роди се във време безсилно за нея,
в погледите пламна огън от страст,
заживя скрита, а при липса жаднее
и мълчи самотна, но обича на глас.
Любов, егоистично стискаш ръце,
силно е искреното чувство, нали?
Ако някога разплача твоето сърце,
не ми прощавай – повече ще боли.
© Никица Христов Todos los derechos reservados