Мръщя ли се...
не ми забелязвай.
И сълзата...
и нея недей...
По-добре
ми разказжи
как мина
твоя ден...
Каза ли ти
някой-
"Обичам те"
"Липсваш ми"
"Много ми липсваш".
Попита ли те
някой поне
дали си добре...
Хайде, разказвай...
Не ми забелязвай!
Аз съм О, кей...
© Ивелина каменова Todos los derechos reservados