Колко трудно е без теб -
не ям и не спя дни наред.
Всичко за мене си ти.
Без тебе нямам мечти.
Бих ти простила всички грешки!
Бих ти дала милиони прошки.
Само и само да сме двама,
не искам вече да съм сама!
Но не искам друг!
Искам само теб,
само ти си сладък като мед
и затова аз ще те чакам тук.
Тук, където се запознахме.
Тук, където вълшебни мигове изживяхме,
а сега стоя сама със сълзи на очи,
слушам как вятъра тихо ечи...
Тъжа аз, тъжи и той,
а в душата ми няма покой.
Последната надежда бавно изгасва,
но знай, човек един път се влюбва!!!
© Еми Бекирова Todos los derechos reservados