Искам да те взема,
да те отмъкна,
да те открадна дори...
През живота си не съм искала нищо.
Ще загубя себе си,
но ще е егоистично нали,
ако оскверня нещо толкова чисто.
Искам да не питам,
да не моля,
и това да те впечатли.
Всичко във мен обаче го забранява.
За теб ще бъда нова,
достатъчна почти,
за любов, която да си заслужава...
.
Искам да те имам,
не като трофей
и не за да се хваля.
Към мнението на хората нямам интерес.
Опитвала съм всичко.
Лек за болестта ми няма,
Блянът на сърцето
опитвал ли си някак ти да спреш?
© Стефани Todos los derechos reservados