Не мога да спра да те обичам – това е...
Не мога... искам, но любовта е по-силна от мен.
Обичам те все повече и повече
с всеки изминал ден...
С колкото и момчета да бях...
аз най-накрая осъзнах,
че ти си моята любов голяма...
Ала всичко завърши
просто като една поредна драма...
Но аз винаги ще те обичам,
каквото и да правя,
с когото и да съм...
никога не ще те аз забравя!!!
© ДаяНчеТооо Todos los derechos reservados