Не можеш да си ме позволиш
Скъпо излизам аз, скъпи.
Не приемам кеш, в брой, на ръка.
Не на месец взимам, а на дъх.
Тарифата е в спомени, от златните моменти и така скъпите ви сърца.
Безбожно скъпо струвам, скъпи.
Не ми предлагай рокли, чанти, стъкълца.
Не ми предлагай, имам ги по много (купувам си ги сама).
Не ми предлагаш нищо, което искам, скъпи.
Погледни ми етикетчето с цена.
Разбираш ли, парите ти не струват нищо, когато тарифата е душа.
© Натали П. Todos los derechos reservados