Циганинът, ако иска, да живее като скот,
но не и да заплашва лекарския живот!
Законите са за всички в тази държава!
Правдата всеки да ги спазва задължава!
Хора, човешкият живот е най-важен,
и вашият също, не тоз и онзи ром снажен
на него безнаказано днес да посягат!
После чудим се що хората от тук бягат! *
*Това е, разбира се, само една от причините.
www.blitz.bg/news/article/307271
© Георги Todos los derechos reservados