Народе, да спиш недей, внимавай!
Искат природата ни да замърсяват!
Как нямат за отговорност чувство,
да се мисли за държава е изкуство,
за природата около нас "забравят",
но ако ги спреш, ще ти кажа:"Браво!",
дано "компетентните" да вразумим,
житницата Добруджа трябва да спасим,
с грижа светът може да е по-поносим!
afera.bg/ексклузивно-близнашки-на-среща-с-трим.html
© Георги Todos los derechos reservados