Как за тебе да горя
Без дори една искра
Как с тебе да летя
Като нямаш ти крила
Как за тебе да трептя
Като няма в тебе тръпка
Как да бъда нежен вятър
Като ураган си ти...
Задъхват се дните ми
Замръзват сълзите ми
Вече не бързам към теб
Трудно се върви по лед
Ако аз съм огън
Ти превръщаш се в вода
Забравяйки...
Че искам да те сгрея
Не мога да пустея
Огнени мисли вилнеят
Огнени страсти не тлеят
Сърцето бие тревога
Без любов не мога
© Любомир Деничин Todos los derechos reservados