Н Е Н И С А Н У Ж Н И
Не ни са нужни много думи.
Те често звън са, празен звук.
Заливат ни с нелепи глуми
и удрят като с тежък чук.
Не ни са нужни празни думи,
не ни е нужна суета.
Любов е нужна помежду ни,
любов и честност, топлота.
Не ми разказвай с много думи
за най-красивите неща.
Две думи като нежни струни
разкриват всичко на света.
"Обичам те! - кажи ми само.
"Обичам те!" - кажи ми ти.
Стопли ме с твойто силно рамо,
в сърцето жар да заблести.
© Анка Келешева Todos los derechos reservados