Не искам да виждам сълзи в очите ти,
вече не вярвам в тях!
Пробутвай ги на друга!
Не ме моли да простя,
ти разби сърцето ми
и сега не мога да чувствам нищо!
Как очакваш от човек без сърце,
който не може да чувства,
да ти прости?!
© Хриси Цекова Todos los derechos reservados