Нощта се спуска
А останах сама
Къде си сега
Отвръщаш на чужди покани
а най-близката остави.
Какво да правя, къде да се скрия
Кой да прегърна?
Моята опора, а се оказах сама на пода...
Илюзия, представа май пак сама ще се справя
Но не очаквай от мен
Любовта ми!
© Въображение Todos los derechos reservados