20 feb 2010, 15:44

Не очаквай ти от мене нежен стих 

  Poesía » Otra
811 0 7

Не очаквай ти от мене нежен стих,

нежността си изтървах във тоалетната.

От думи за любов аз се напих

и завинаги изтрих си ги от речника.

 

Не очаквай ти от мен да пиша рими

за неща, които изобщо не познавам.

Често думите си изкуствени, фалшиви,

дори и аз не умея да разбирам.

 

Не очаквай да разкажа самотата си,

днес оставих я самичка у дома.

Прегладняла и измръзнала, душата си

аз нахраних с пролетна зора.

 

Аз не искам да съм нежна, нито тъжна.

Ще изкормя тъгата си веднъж завинаги.

И за да не съм една сама единствена,

ще създам много като мен самотници.

 

Не очаквай ти от мене нежен стих,

не очаквай истини или любов ръждясала.

По пътя към съдбата си кръгом завих

и се връщам... връщам към началото.

© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??