12 sept 2007, 14:21

Не остави ти сърцето... 

  Poesía
749 0 5

Не остави ти сърцето
своя пътда избере,
а предаде го и ето -
сам-самичко ще си мре.
Не остави ти сърцето,
а остави сълзи по лицето...

© Няма значение Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??