15 feb 2015, 0:00  

Не оставяйте душата си самотна 

  Poesía » Otra
473 0 2

 

 

 

 

Не оставяйте душата си самотна.
Ще ви открадне всички спомени.
Дълбоко в дълбините си безпътна,
ще им пее и ще бъдат кърмени.

Когато дойде най-после денят,
в които всичко ще бъде минало...
Виждали ли сте как реве душа
минути преди да умре човека?

За децата си изгубени...


Ст. Русев

© Станислав Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??