Е, не ме ли позна?!
Аз съм твоето плътско желание –
не от кал и вода,
не... от семе на ябълка.
Виж сега... Затвори си очите.
Сляпо следвай моята сянка.
Имаш нюх за светоусещане.
Но... аз не съм твоята синева,
аз съм твоето грубо създание...
Не от кал и вода,
не... от семе на ябълка...
Сам протегни ръка
и изглади всички остри камъни,
всички недодялани ръбове по
моето... изваяно тяло.
Аз ли съм твоята малка уличка,
по която дори не минават влюбени?!
© Нели Todos los derechos reservados
А на тези, които все пак знаят нещичко за плода "ябълка",благодарско!