Не отваряй очи...
дори когато си отивам...
Спящ остани,
за да мога да се скрия...
Не отваряй очи...
Утрото все още е далеч,
остани в света си от мечти-
сънувай ме и ме забравяй...
Не отваряй очи...
моля те, не ме изпращай...
Не искам да виждаш ти...
сълзите в очите ми...
Не отваряй очи...
Остави ме днес да си отида,
че отвориш ли ги...
Никога няма да си ида!
© Todos los derechos reservados