Без теб ли как съм? Справям се отлично.
Усмихната съм, както и преди.
Е, да, понякога ми липсваш..
Но такъв е животът, нали?!
Изрових щастието си отново
от сметището на скръбта.
Без теб добре съм... горе-долу.
Нали желаеше да е така?
Дали ми липсваш? Мога и без тебе.
Не се потупвай с гордост във гърдите.
Не се усмихвай лицемерно
и за другите мъже не питай.
Намерих малко обич, но такава,
че за две недели да съм сита!
След туй... не знам какво ще правя.
Но не разпитвай, моля те... Не ме разпитвай!
© Todos los derechos reservados