Не плача, а мълча – силна съм за теб.
Не плача, а тъжа,
но какво от туй,
нали за теб съм лед!
Не плача, нямам сълзи!
Не плача, нали ти обещах!
Не плача, но може би боли.
Не плача, това за мен е грях!
© Надя Стоянова Todos los derechos reservados
Плачи!
Поздрав!