Не плачи
Не плачи, защото.......
Ако плачеш, ще те утеша,
с прегръдка, с дума, с тишина.
Ще те целуна даже да сгреша
и ще те сгрея с шепа топлина.
Ще галя дълго румените бузи
и ще подреждам кичури безброй.
Ти само спи сред цвят от рози.
Спокойно спи, сега съм твой.
© Марин Петков Todos los derechos reservados