Не плачи, не проклинай
Не плачи, когато видиш зората,
не проклинай ,че събужда се деня.
Ела до мен и докосни ме с ръката,
която ме дарява с топлина...
Не плачи, когато те докоснат лъчите,
не проклинай, когато галят твоето лице.
Не наливай пак с тъга очите
и не разбивай безсилното мое сърце.
Не плачи ,че тръгвам без посока,
не проклинай пак невинната зора,
не проклинай нашата съдба жестока,
а се моли по-бързо да дойде нощта.
© something else Todos los derechos reservados
Поздравявам те най-искрено!