Не събирай росата
от цветовете на отминали страсти,
не търси нежността
на отдавна забравени ласки
и не очаквай в нощта
да намериш закрила
за своята малка душа звездокрила.
Не обръщай поглед
към лесовете - вече пребродени,
не протягай ръце
да избършеш сълзите - вече отронени
и не очаквай в нощта
да намериш любима,
каквато си имал в най-лютата зима.
Няма да те стоплят спомени горещи,
когато завият бури зловещи,
само две очи - влюбени, искрящи,
ще палят огньове за новите ти страсти!!
© Todos los derechos reservados