17 ago 2007, 10:30

Не разбра, че ме боли 

  Poesía
702 0 1
Изпепели ми ти мечтите
и даже не разбра, че ме боли.
Вече не съм твоя жена, мили,
но тежка рана в мен гори
и преследва ме даже и в съня!
Но в нощта, в която те проклех,
разбрах, че и теб ще те боли
и ще търсиш все моите очи.
Ще осъзнаеш какво е самота
и тъга по една изгубена жена!

© Оля Валериева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??