Този дъжд е по-добър от теб.
Той не пита, просто ме обича.
Идва чак от Седмото небе
и към мене
без умора тича.
Не ревнувай. Той за малко спира.
После се изгубва без следа.
Нищо, че в ръцете му умирам.
Аз за теб възкръсвам
след това.
© Елица Ангелова Todos los derechos reservados